TORSDAG !

hejdär ! Idag har jag varit i skolan som vanligt,det var väl helt ok. Hade bla so tyska ma och lite andra ämnen.
Sen efter skolan var det spelning kul, sen när jag hade kommit hem hade även skolkatalogen kommit så jag satt och bläddrade i den as länge :) Ikväll blir det idol & sedan att öva på lite glosor.
Imon är det fredag,sjukt gött, senare framåt kvällen imorgon blir det att vara med tjejerna det va ju ett tag sedan så det blir att äta pizza,kolla på film osv,mysigt ♥
uuusch så jävla kallt ute känns som vinter !


krammmmm .

kvääll !

helu , nu sitter jag framför datan & så har jag fixat ansiktsmask så nu sitter jag och väntar på att Idol ska börja !
Aja ha en fin kväll allihoppa :)



TEMADAG !

helluuu , min dag har varit helt najs! Idag var det ingen vanlig skoldag utan vi hade temadag och temat var "hälsan" eller något,så vi hade olika lektioner om kost,relationer,snus och rökning,och hygien. Vi slutade vid 15:00 tror jag och jag väntade på min vän tills hon skulle komma men under tiden så skjutsade Moa mig på min cykel haha värsta kul var det och Moa typ kunde inte svänga av så hon cyklade runt runt hela tiden :D
Sen så åkte man hem och nu sitter jag och kollar på tv, är sjukt trött men måste plugga på tyskaglosorna tills på Fredag!




tisdag !

hej på er ! Har just kommit hem från skolan eller kom för en 30 min sedan och nu steker jag Chiken Nuggets jag azra,och moa hade kommit överens om att steka hamburgare haha fast inte för min del för att vi hade inte några och jag pallar inte dra till ICA . Hade ju orientering idag gick bra men jävligt kallt !
Senare blir det ingen orkester så skönt , och sen ikv blir det nog tvn ! :D

pusss !

HUVUDVÄRK !

hejhej ! Nu stack precis Azra härifrån,haha vi har haft kul & vi är så bäst på att sjunga Im the worlds greatest!
Vi satt mest vid datan och camade haha.Dagen har vart skitbra , hade ju sång/dans och det ägde haha dansade as mycket så jag är helt trött i mina ben och mina lår värker skitmycket , & vi sjöng en hel del också (y)
Sitter just nu med datan i knät och har jätteont i huvudet vet inte varför,men ikv blir det iallafalla att kolla på Idol & bara mysa :)

Hoppas ni också har haft en fin dag , kram på er ♥

 

 


måndag

godmorgon allihopa ! Just nu sitter jag & fixar mitt hår haha . Dagen blir bäst & så ska jag va med Azra sen efter skolan :) Hörs sen .


bild sen i sommras :)



söndagar asså !

hejsan, fyfan vad jag hatar söndagar världens tråkigaste dag ! Men min helg har varit sjukt bra.Igår kom elma & hennes familj hit och vi typ kollad på tv,datan & snackade massa,sen imorse så gjorde jag massa med elmas hår haha men hon blev aldrig nöjd så fick fixa om det 100 ggr,sen innan de stack så fikade vi göött :)
Måndagen ser ut att bli riktigt chill iaf,har inga lektioner imorgon har aktivitetsdag,valde sång/dans blir säkert skitkul :D Men nu ska jag dra /& städa rummet


PUSSS♥

VIRUS!

hejsan nu sitter jag med elma & en godispåse.Hon kom typ vid sju men har inte kunnat blogga idag & igår pga har haft ett jävla virus så himmla surt! Va i nässjö idag hittade ett par jeans kommer bild någon gång :)




STÄDAR!

nu så städar jag & dunkar lite musik haha ! Har just tagit ut alla kläder från garderoben och sedan vikt dom så nu är min garderbob inte lika stökig längre :D Har även fixat en header som jag ska ha men få sen hur den blir när den kommer upp på bloggen annars så fixar jag en ny, vet inte hur man lägger upp en header på bloggen så får be Azra om lite hjälp ! <3

Ikväll blir det att kolla på idol & äta massa gott !!

/ amela




såhär blev min header men om den inte blir bra när den kommer upp så gör jag en ny,men får ha denna så länge ! :)


godmorgon !

ohoj , vilken chill dag ! Idag har jag ingen skola för att alla eleverna ska göra något och tjäna pengar som sedan går till Pakistan ! Så jag har tänkt att städa huset, speciellt mitt rum för det behövs verkligen. Min statistik börjar faktist bli riktigt bra nu, jag måste också hinna göra en header idag och bestämma mig för vilken bakrundsdesign jag ska ha så om jag vill få något gjort så måste jag tyvärr gå nu men vi hörs ju under dagen !

kram / amela


FRÅGESTUND!








Till er som inte känner mig så väl & har några frågor så är det bara att fråga på ! :D

BÖRJAR OM PÅ NYTT !

hejsan , nu har jag tänkt att börja om på nytt igen ! Jag blev lite trött på min förra blogg så jag tog bort den,men nu kommer denna bli betydligt mycket bättre. Har inte hunnit fixa till allt med design och header än men det kommer när jag har fixat allt :) Jag hoppas att ni kommer att trivas här på bloggen och jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt. Jag kommer att berätta en hel del om min vardag dvs skolan,vad jag gör på fritiden osv,det kommer också upp bilder tex outfit och annat kul, de flesta bilderna kommer att vara tagna av mig & min Nikon D3000.

men nu ska jag ta & greja med annat ! ♥