I died by you .

Onsdag: satt mest hemma och chillade på dagen,senare gick jag & Leila ut och gick lite. Träffade Affe vid A.s.K så va vi lite med honom oså .

Torsdag: Gick upp ganska tidigt, fixade mig,åt osv. Sen kom Moa till mig och därefter drog vi till stationen träffade Azra,Ida,Malin,Klara och Julia och sen kom tåget!
Det va så sjukt kul på bodaborg, vissa rum va as svåra medans andra va as lätta! Vi va där från 10-16 så man var väldigt trött när man kom hem , men den dagen kommer man aldrig glömma & de bästa va när Moa öppnade sina presenter i en lekpark :D

Fredag: En sjukt chill dag! Va med Elma & Azra. Först typ så hämtade jag upp Elma vid stationen och så stack vi hem till mig och chillade och sen träffade vi Azra. Då åt vi glass,och sen handlade vi lite gött å stack hem till Azra för att kolla på film, The Last Song ♥ Sen typ så gick vi ut och hoppade & åt korv hahaha tror aldrig att jag skrattat så mycket i hela mitt liv hihi!
På kvällen sen när Elma skulle hem så hängde vi med henne ner till stationen och väntade där med henne ett tag, sen cyklade man hem å chíllade :D
Dagen var sjukt bäst , & hoppas verkligen att vi träffas mer i sommar ! (L)

Lördag: åkte till Jkpg, helt ok. Hittade inte så jättemycket men ett par nya solglasögon blev det iaf :)
Sen på kvällen så skulle vi ha påskkonsert , de va kul fast lite lamt ibland.

Söndag: Va hemma & solade hela dagen och sen på kvällen så kollade jag & några till på match i A.s.K det var nice & sen så satt vi och gungade och bara chillade!




Idag så har jag varit och kolllat på match med Ida och Leila . Det va Abl som spelade mot vetlanda och det var synd att abl förlorade men annars så va det sjukt skönt väder och när man kom hem så va det bara att hoppa i bikinin och sooolaa , måste ju passa på nu när vädret är så skönt!  Just nu så sitter jag och taggar skola ahahah eller inte !


mitt lov har varit så sjukt bra & snart är det sommarlov , yeey :)












nice .

hej , har inte bloggat på ett tag nu men har haft fullt upp de senaste dagarna och därför har jag inte kunnat blogga!

tänkte skriva lite om vad jag har gjort!


MÅNDAG: Hade det sjukt chill! Först så va jag med Azra vi åt glass,chillade osv.Sen stack vi till lekparken och då kom Leila och Alisa så va vi där ett tag och därefter så cyklade vi upp till A.S.K och spelade fotboll,lyssnade på musik och schteekte! Senare på kvällen så handlade jag,Azra,Leila och Alisa för att vi skulle grilla de va fan sjukt gött att grilla , senare kom Henok och då satt vi bara och snackade och spelade lite fotboll !
[ bilder kommer senare ]


TISDAG:
åkte till Tranås med Azra & Leila för att vi skulle träffa våran sjukt saknade vän Elma! Träffade henne vid Åhlens och först så va det lite lamt för att ingen sa något , men sen så gick vi runt lite på stan och åt på Golden Thai och det var kul! Sen satt vi och åt Ben & Jerry's , lyssande på musik, snackade, och hoppade studsmatta hemma hos henne oså.







Idag vet jag faktist inte vad som händer, vädret är ju sjukt surt för det är småregn men hoppas på bättre väder senare ! Imon därimot kommer det bli sjukt kul, ska till BodaBorg med världens bästa bästa bästa vänner! Där ska vi fira Moa som fyller 14 år :D

skriver senare ' hejs !








It's so out of line, to try and turn back time .

hej! Nu börjar jag blogga igen, har inte gjort det sen februari men kännde för att göra det nu.
Har precis städat rummet för det var verkligen j ä t t e stökigt och det kommer inte ta många dagar tills det blir det igen! Känns skitskönt med helg och så har vi påsklov vilket kommer bli jättekul!

Nu blire att baka kladdkaka , hörs sen hejs :D




så här blev då resultatet efter att jag städat rummet !








There's nothing I wouldn't do
to have just one more chance
to look into your eyes
and see you looking back,
there's nothing I wouldn't do
to have just one more chance
to look into your eyes
and see you looking back ♥